17 de febrer, 2008

Relat de campanya-33. A la Farga de l'Hospitalet.

Espectacular acte de pre campanya a La Farga de l’Hospitalet. Cartell de luxe, Montilla, Felipe, la Carme Chacón i Rodríguez Zapatero, presentats per l’alcalde Celestino Corbacho. Molt bon ambient. Escenografia a l’americana, amb confeti inclòs al acabar i humorista, fent-se passar per “el primo de Rajoy”, per començar.

Montilla a ZP: “Yo soy el primero a estar contigo”, missatge pels que volen veure o creure en discrepàncies (més enllà de les legítimes que han de sustentar en virtut de les seves respectives competències institucionals). En Felipe, sensacional. Està en un estat vital fabulós. Ocurrent, pedagògic (mira que atrevir-se amb el tema del cànon digital, com si res), irònic i incisiu (quina jeta en Rajoy, va fer tocant-se la cara). La Carme, molt bé. “Quina diferència entre el nostre cartell, Felipe i ZP i el seu, el del PP. Estan amagat l’Aznar ja que un cartell RajoyAznarAcebesZaplana els enfonsa”. Rodríguez Zapatero amb energia i força. Ells (el PP) per retrocedir, nosaltres, els socialistes, per avançar. Nosaltres més prestacions, ells més retallades. Nosaltres compromís amb Catalunya, ells en realitat contra Catalunya.






Si, si. Que em prenguin nota els ciutadans i ciutadanes de Catalunya: No és el mateix. Em sembla que no calen gaires explicacions més, però cal reblar-ho.

Per cert, vaig estar assentat al costat de l’àvia i dels pares de la Carme. Felicitats! Això de tenir una cap de llista que encara té àvia ens estalvia força feina. Ens hem de preocupar menys de presentar-la i ens podem centrar més en el programa. Cuida’t, Carme, que ara en sou dos.

Mataró, 17 de febrer.