14 de gener, 2008

Relat de campanya-1. Agraïment.

La setmana passada, el dimecres, el Consell de la Federació del Maresme del PSC reunit a Mataró va procedir a votar els noms que proposava per candidats/es a les llistes de la propera contesa electoral per la circumscripció de Barcelona.

Aquesta vegada em van proposar els companys (i per unanimitat de tots els presents). A l’anterior, el 2004, el Consell va proposar els companys Javi Amor i Tomás Esteban, però la Comissió de llistes, a proposta del Primer Secretari, m’hi va incloure directament.

Vaig començar la meva intervenció al Consell agraint als companys i companyes, especialment als dos abans designats, que acceptessin aquella decisió i agraint a tots els militants socialistes del Maresme la bona rebuda i acollida que m’han fet sempre que he anat a les seves localitats i en tots els actes del Partit. En torno a deixar constància.

Vaig fer a continuació un breu repàs de la feina que hem va ser encomanada sotmetent-la a la seva consideració i valoració, per continuar exposant el balanç de la feina feta en conjunt pels socialistes i pel Govern de Rodríguez Zapatero i les perspectives de propostes a fer de cara a un nou mandat legislatiu.

No ho tenim difícil, l’explicació s’entén, doncs el tomb que s’ha fet en aquesta etapa que ara s’ha acabat ("l’altra mirada", com he explicat aquests darrers mesos per les agrupacions) cal continuar-la i aprofundir-la en la mateixa direcció. Si que crec, però, que cal estendre al màxim entre la ciutadania el coneixement d’aquesta feina i contrastar-la amb la previsible alternativa que presenta la dreta i la inexistència d’altres alternatives reals.

Per acabar, si la Comissió de llistes proposa altra cop el meu nom al Consell Nacional de dissabte que ve, vaig manifestar la meva disposició il·lusionada a continuar representant-los i a treballar pel nostre projecte col·lectiu.


Som-hi, doncs, una altra vegada!



Mataró, 14 de gener.