13 de juliol, 2007

Activitat.

Malgrat que no hi ha sessions a Madrid l’activitat no para.

L’Escola Xavier Soto m’envia a Rubí a explicar hisenda municipal als nous regidors. L’agrupació de Caldes d’Estrac vol que faci l’explicació de la recentment aprovada Llei del Treball Autònom. Cal continuar atenent els mitjans de comunicació abans que canviïn la programació a l’agost. Sectors empresarials demanen contactes, i les agrupacions del Partit comencen a fer els sopars d’estiu.

A més, un descobreix que estar a casa permet resoldre petits temes pendents: arreglar la bicicleta, anar a portar andròmines a la deixalleria, endreçar les piles de papers que hi ha sobre la taula del despatx, fer l’anàlisi mèdic anual, connectar amb els de manteniment d’aspectes diversos que estan oblidats, fer més vida social i familiar,… Vaja! Que les “vacances” de moment són un no parar.

A la tertúlia d’en Miravitllas a la COM Ràdio, ahir al vespre, el primer tema sol contra els altres quatre tertulians. Ells demanaven la dimissió de la Ministra Magdalena Álvarez pel tema de les rodalies, partint d’una proposta del PP a l’ajuntament de Barcelona. Quina barra! Els del PP no tenen cap responsabilitat dels seus temps de Govern? I els del CiU que els recolzaven? Crec que el tema ja està suficientment espremut. En els altres dos temes la situació al revés, tots contra el PP. Es tractava de la creació de l’agència Tributaria de Catalunya que els populars demonitzen, i l’aniversari de l’assassinat de Miguel Ángel Blanco per ETA que torna a marcar les diferències sobre política antiterrorista. En els dos temes els del PP porten la lliçó ben apresa i no es mouen del guió, però estan sols, ben sols.

Mataró, 13 de juliol.