07 de març, 2006

Democràcia


Quin dels dos grups és el més important?


Els components de la ponència del Estatut

(foto EFE- El País)


La ciutadania.

(de la fotogaleria de El Periodico)

Els dos, ja que el primer (els representants) sense el segon (els representats) no és res, mentre que el segon (el poble) necessita del primer (els polítics) per poder expressar-se ordenadament.


Mataró, 6 de març.

3 comentaris:

Laia Gomis ha dit...

Una reflexió profunda amb escasses paraules emprades, amb tan sols un parell d'imatges i un petit paràgraf has captat a la perfecció l'essència de la democràcia. Com s'acostuma a dir en castellà, lo bueno si breve... dos veces bueno. A més, trobo doblement interessant aquest document perquè és l'etern debat, què és més important la ciutadania o els polítics? Personalment, coincideixo plenament amb el que exposes ja que ambdòs col·lectius es necessiten, si volguessin funcionar independentment no tindria cap mena de sentit i quedarien desvirtuats.

Unknown ha dit...

Una vegada més, un post visual molt significatiu.

Una abraçada Manel

Manuel Mas i Estela ha dit...

Gràcies Laia i Enrique. He trobat una foto millor (és més clara)i he canviat la que havia posat primer. Llàstima, la primera l'havia tret d'un blog interessant http://rhoybarb.blogspot.com/, però malgrat expressava el mateix era molt petita. En deixo constància.