14 de març, 2009

Una "perla".


No, no. No és pas la primera vegada que em passa. En el sopar commemoratiu dels 10 anys de la constitució de la FEBE, amb els que tinc una bona relació, el meu lloc a la taula venia indicat així.

Si destacats mitjans de comunicació, La Vanguardia –aquell de que sí diu que les vaques volen, creieu-vos-ho-, l’ABC de Madriz, tot un clàssic, m’ha canviat de adscripció política o de personatge (confonent-me amb “l’altre” Mas), als pobres “matxaques” que varen organitzar el sopar esmentat no els he de retreure l’errada. També el President Pujol va tenir aquest lapsus com ha quedat demostrat.

Els diputats “catalans” a la Carrera de San Jerónimo són els de CiU. Hi ha molts més catalans allà, de totes les adscripcions politiques, i els “sociates” de llarg els més nombrosos. A mi fins els taxistes se’n adonen d’on sóc: “És de Barcelona, verdad?”, però en aquell sopar era l’únic polític “catalino” Però hem de reconèixer que l’habilitat dels convergents per fer identificar procedència i adscripció política (els d’Unió tampoc compten) ha estat sensacional, efectiva i perdurable. Per aprendre’n. Clar que els botiguers i venedors són ells.

Mataró, 14 de març.

1 comentari:

Pedro ha dit...

Garrepes, no soblidi de garrepes també, que la realitat no ens espatlli un bon topic!