31 de maig, 2006

6. Revisió mèdica.

Ho sento, No podré explicar la resta dels grups: PNV, IV, CC i Mixt. Tampoc faré el del meu propi Grup, ja que donant suport al Govern no en farem crítica ni direm coses diferents. Si, però, que vull deixar constància dels buits a la bancada Popular a l’hora del parlament, bon parlament, de Diego López Garrido, en la seva estrena en la funció. Sols una vintena dels seus diputats (148) s’han dignat a escoltar-lo.

La raó de lo primer és que ja fa mesos tenia concertada una revisió mèdica complerta per avui, que m’ha pres tot el matí.

Per participar a les properes Jornades Ciclistes Parlamentàries, que es faran al acabar el present període de sessions del Congrés (juliol),hi ha la possibilitat de fer un reconeixement mèdic esportiu estàndard. Crec que això no està malament, ja que si sempre l’esport s’ha de fer amb l’adequat control mèdic, quant ja tens una certa edat i pretens fer una intensa activitat esportiva, encara que sigui concentrada, és millor passar una ITV i que validin professionalment el teu estat de salut.

(foto de la visita, l'any passat a la fàbrica de Nestlé a La Penilla-Santander)


A l’espera del que surti a les analítiques de sang i d’orina, sembla que estic en condicions per fer les Jornades. Amb alguns quilos de més, però això no és cap sorpresa. Espero rebaixar-los si aconsegueixo fer una mica d’exercici els mesos estivals.

Madrid, 31 de maig.

2 comentaris:

Manuel Mas i Estela ha dit...

M’ho temia. Vaig tenir dubtes de si calia explicar-ho, o no. El cert és que no podia dir les meves impressions d’una part del debat que no vaig presenciar (ni que fos per la tele des del meu despatx). Podia haver-ho amagat, o dissimulat, o fins i tot enganyat, però vaig preferir dir la veritat. Crec que un blog serveix per això, no per fer trampes. Hem va saber greu especialment no haver sentit el grup d’IV, els altres eren més previsibles, ja que el debat del tema energètic, i la reforma fiscal, sabia que sortirien, com així va ser, i m’interessen com crec haver posat de manifest.
D’altra banda tenia, com altres diputats i senadors amb qui vaig coincidir, una hora fixada de feia temps que no es podia canviar. Suposo que qualsevol treballador algun dia no pot anar a la feina per un motiu semblant. Els diputats, no? Crec, com sempre, que aquestes coses s’han de valorar en els seus justos termes. No crec pas que se’m pugi dir a mi falta de presència constant al meu treball.
En tot cas estic disposar a demanar disculpes si algun dels votants de la meva formació política (no crec pas que n’hi hagin gaires que ho van fer pel meu “careto”, això és diferent que les municipals) creu que ho he fet malament, però em perdonarà l’anònim i desconegut comunicant que li negui aquesta condició. Perdoni, el seu comentari s’olora de lluny. Estaria bé que donés la cara amb nom, cognoms i condició per tenir credibilitat. Jo la dono amb els meus encerts, si n’hi ha, i errors, que segur en faig. Puc demanar-li el mateix?
Salutacions cordials.

Pedro ha dit...

El problema és que el sistema electoral de llistes tancades està pensat perquè gent com vostè no deixi de ser elegida. Els líders del partit escullen a dit qui seran els diputats i els ciutadans ens limitem a triar un president.

Si a mi no em ve de gust votar el freak d'en Tardà però m'agrada en Puicercós, m'he de fer fotre, els he de voat alhora perquè així ho ha decidit Carod.

Si vostè es presentés tot solet segurament seria escollit diputat, fer-ho sota el paraigües d'unes sigles no em sembla democràticament avançat.