03 de maig, 2006

Políticament correcte

Llegit a l’article d’ Antón Costas: Prisioneros de lo políticamente correcto, publicat a l’edició catalana de El Pais d’ahir.

"Lo políticamente correcto es como ese herbicida que los jardineros utilizan para eliminar las hierbas de los jardines privados. Da homogeneneidad y cierta placidez, pero impide que emerja lo nuevo. Hay que fomentar la disidencia en los diagnósticos económicos, políticos y culturales para encontrar las causas internas de nuestros males y las soluciones adecuadas. Pero me temo que seguiremos prisioneros de lo políticamente correcto."

Així, així,...

Mataró, 3 de maig

3 comentaris:

Pedro ha dit...

Faria bé el senyor Costas de no caure en la pròpia trampa. Costas es pregunta què té a veure que la inflació sigui més elevada a Catalunya amb el mal sistema de finançament. S'ha plantejat mai l'eminent economista que el fet que aquí tinguem més i més cars peatges pot tenir alguna cosa a veure? És més car anar de Barcelona a Mollet que de Madrid a qualsevol punt de la Meseta.
I Costas s'ha plantejat que si poguéssim suprimir els impostos afegits que posa el conseller Castells degut al dèficit també baixaria la inflació, sobretot la de la gasolina, i això repercutiria en un efecte domino sobre tota l'economia?
No sé qui és més políticament correcte...

ferrancab ha dit...

No sé vostè però jo crec que hauria de contestar no?

manuel mas ha dit...

El temps de que disposo no em dona per fer cap a tot