03 de novembre, 2008

Yes, we can.

Demà els ciutadans i ciutadanes dels EUA que s’hagin inscrit al cens electoral votaran, si no hi han fet anticipadament, a les eleccions per un munt de coses entre elles la del proper President del seu país.

Aquí tenim clar a qui votaríem, però sols podem manifestar la nostra il·lusió i l’esperança que guanyi Barack Obama i que deixem enrere l’etapa neocon que hem patit i de la que volem desempallegar-nos.

Crec que al final, les dues opcions principals que s’enfronten representen, com sempre, la cara i la creu d’una societat, les opcions antagòniques. La tradicional i conservadora contra l’aperturista i dinàmica. Amb noms diferents més o menys és igual arreu. Fins al darrer moment tindrem l’incògnita del pes expressat de cadascuna d’elles. Esperem que canviï la inclinació de la balança cap al progrés d’ells i del nostre. Amén. Que així sigui.
Mataró, 3 de novembre

2 comentaris:

Eu ha dit...

Mira el vídeo del corrido mexicano "Viva Obama" aquí: http://www.youtube.com/watch?v=0fd-MVU4vtU

Laia Gomis ha dit...

Manel, comparteixo la teva visió, aquí ho tenim molt clar, som molts els qui dipositaríem tota la nostra confiança a Barack Obama... veurem en quin sentit es pronuncien els ciutadans americans.

Avui, la frase més repetida és un lema de campanya que amb tota seguretat passarà a la història i em permeto la llicència d'acabar aquestes ràpides paraules amb l'optimisme que desprèn, YES WE CAN!

Una forta abraçada!!!

Laia