22 de novembre, 2006

Nova Comissió al Congrés.

La Direcció del GPS m’ha assignat a una altre Comissió, la No Permanent sobre seguretat vial i prevenció del accidents de tràfic. Procuraré, en la mesura de les meves disponibilitats, complir amb aquesta tasca que pot ser força interessant.

Presideix aquesta comissió el diputat de CiU Jordi Jané, amb qui tinc una cordial relació, i sovint l’estrella convidada és l’amic Pere Navarro, Director General de Tràfic, a qui conec de fa molts anys.

Avui he estrenat la meva presencia a la Comissió on es discutien cinc proposicions no de llei (encàrrecs d’actuació al Govern) de grups parlamentaris diferents i sobre diversos aspectes de la matèria: sobre els colors dels rotatius dels serveis d’urgències; sobre el control de l’assegurança obligatòria dels vehicles; sobre l’ús del cinturó de seguretat als autocars; sobre la implantació dels sistemes e-calls; i sobre mesures de seguretat en un tram de la carretera N-232.

El contingut de les propostes, i la visió general de la problemàtica, facilita l’acord i les transaccions consensuades entre els grups i les votacions, al menys avui, són totes per unanimitat.

Madrid, 22 de novembre.