23 de maig, 2010

Nou mesos.

En les mesures anunciades pel Govern per afrontar la situació de les finances públiques hi ha la eliminació del “xec -nadó”.

Al marge de si varem fer bé d’implantar-lo, em desagrada que hem acabat acceptant, en documentació pública, la terminologia periodística i un xic burleta amb que es va anomenar aquesta mesura. Hauria estat millor dir que s’eliminava l’incentiu a la natalitat o l’ajut a les conseqüències econòmiques més immediates de la mateixa. Ah, el rigor, o la seva falta. Ens en hem empeltat tots!

Però el que em sembla discutible és la seva eliminació a partir del primer de gener de l’any que ve. Crec que hauria de ser una mica més tard, el primer de març, ja que per aquella data del començament de l’any que ve hi ha futurs nadons que ja estan en camí i potser els seus progenitors els varen fer pensant en un ajut que ara no tindran i que segurament esperaven rebre.

Res, una qüestió marginal, i si voleu molt anecdòtica, en mig de les mesures proposades.


Mataró, 23 de maig.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Manel, després de la teva xerrada prou clarificadora de qui té dret i capacitat per reduir prestacions ja donades, encara penso que el partit a de tenir mitjans per controlar en moments d’entusiasme, de seguida nos acostumen a lo bo i costa més tornar a pobre.