21 de juliol, 2009

1.111.


Aquests dies es compleixen quatre anys que vaig obrir aquesta finestra al ciberespai. Segons el propi Blogger són mil cent onze entrades, amb aquesta, les que hi he col·locat. Darrerament he canviat el títol de blog pel de diari que s’ajusta més al que és realment.

Crec que m’he despullat força en el que hi he anat penjant, (no del tot, hi ha la “llibreta amagada”): Reflexions personals, algunes molt críptiques que sols entenc jo mateix; retalls de coses que he llegit o he vist; “conyes” varies amb les que hi gaudeixo; dèries que tinc; explicacions de la feina que faig; descripcions de viatges que he fet, llibres que he llegit o exposicions que he visitat; articles que he publicat; alguns records i memòries; ...

Realment és un diari personal que faig amb molt de gust.

Madrid, 21 de juliol.

2 comentaris:

Laia Gomis ha dit...

Moooooooltissimes felicitats!!! Espero poder seguir gaudint d'aquest diari que llegeixo amb molta habitualitat durant molts anys més. Totes les teves entrades sempre tenen quelcom interessant. Així que t'encoratjo a no canviar l'estil que tant ens agrada als incondicionals d'aquest espai!

Una forta abraçada!!!

Laia

PD: Per cert, aquesta llibreta amagada algun dia veurà la llum pública??? Més que res perquè té pinta de ser mooolt interessant ;)

Manuel Mas i Estela ha dit...

Gràcies pel comentari, Laia. Com ha acabat el curs? Suposo que bé. Ara a gaudir de l'estiu. Bones vacances!