22 de juliol, 2008

Pink Martini.

En l’excursió dels colors de la tardor de l’any passat en Ferran ens va amenitzar el viatge amb els CD’s dels Pink Martini. Ens hi varem aficionar ja que la seva música és molt agradable i diversa.

Enguany, de gira per Espanya, actuen al Festival de Cap Roig i ja ens tens comprant entrades per tots els de l‘esmentat viatge, gaire bé les darreres, ja que ens toca al pal del galliner. Ja fa uns anys que fem una escapada a aquest festival d’estiu ja que ens agrada força.

La música eclèctica dels Pink Martini actua sobre molts registres i amb cançons d’arreu del món. Van obrir amb el Bolero de Ravel, van passar pel jazz, per Lecuona, per la música de pel·lícules, per estàndars populars, acabant per Albéniz ... La China Forbes, la bonica vocalista de figura i de veu, va cantar en castellà, en francès, en italià, en àrab, en japonès i en xinès, en croat, en anglès, en portuguès,.... Sols han publicat tres CD’s però són internacionals i reconeguts arreu. Varem gaudir d’una bona vetllada de música.




Pel que he llegit en algun lloc, i per algun comentari que van fer durant el concert, intueixo que formen part d’allò que als EUA s’entén com liberals, progressistes vaja.

Mataró, 21 de juliol.