18 de gener, 2007

Drama.

Drama, fragilitat, angoixa, …

L’ordinador m’ha fet figa. Després d’un petit retoc tècnic per afegir-hi unes millors entrades pels ports USB quan el vaig tornar a posar en marxa no vaig aconseguir-ho. Què li passa? No ho sé.
Apa, de nou cap a la botiga. “No pateixis, deu ser un petit problema que resoldrem en un no res”.

“Bé, l’hem hagut d’enviar a Barcelona a veure què li passa” Ai, ai, ai,… Suors fredes em venen de pensar que pot haver-se perdut tot el que hi tinc.

“Però no tenies copies de seguretat?” No, no les tenia. Sempre dient que les tenia que fer però sempre deixant-ho per més endavant. Bé, esperaré amb l’ai al cor què passa en els propers dies. Tindré bones noticies, o per el contrari ho hauré perdut tot? Jo, quina angoixa.

Mataró, 18 de gener.

4 comentaris:

Laia Gomis ha dit...

Entenc perfectament aquesta sensació d'incertesa en la qual et trobes perquè els ordinadors s'han convertit en una eina indispensable pel desenvolupament del nostre dia a dia i mai pensem que hi cap la possibilitat que un dia quan l'engeguem no obeeixi a les nostres ordres. Aleshores què fem??? Tots els nostres arxius, documents i imatges que emmagatzemem per costum en un tres i no res desapareixen com el fum...

He viscut aquesta experiència, tot i que em considero una afortunada perquè no vaig perdre la totalitat de la informació i durant els primers mesos feia còpia de seguretat de tot però passat el temps... te n'oblides tot i que ara m'has tornat a fer pensar!

Daniel Isaac ha dit...

..tenía un registro de datos, un historial de trabajo, un seguimiento de incidencias algo complejo( tabla dinámica mediante )...De todo un año y medio...y se esfumó!...

No es por ser alarmista, pero las tecnologías nos la tienen jurada!

SAludos!

Pep MOLSOSA ha dit...

No parlis de drama, de moment és angoixa !
Si es tracta de problemes de conexions, o del sistema, al disc dur no li hauria de passar rés !
Vetlla per que te'l toqui un tècnic de confiança !
... i jo passo ara mateix a fer còpia de seguretat del meu portàtil sobre l'ordinador fix de la Montse !
Gràcies quand même !

Manuel Mas i Estela ha dit...

Gràcies a tots per la vostra solidaritat cybernètica.