25 de gener, 2007

Vespres.

Si no hi ha contratemps (meteorològics) d’última hora, demà de matinada sortirem un grup de parlamentaris de la subcomissió que estudia el fet de les deslocalitzacions cap a l’Índia i la Xina, en un apressat “tour” de vuit dies que ens portarà a quatre ciutats d’aquells països visitant experiències d’empreses espanyoles que s’hi ha instal·lat.

Anirem acompanyats, i dirigits, pel Secretari Gral. d’Indústria del Ministeri, l’amic Joan Trullén, i personal col·laborador d’ell. El programa és realment molt atapeït, a més de la considerable “pallissa” que representarà agafar vuit avions en vuit dies. Passarem del fred europeu a la calor tropical del subcontinent indi, per anar altra volta al fred xinès abans de tornar cap a casa.

Molt interessant des del punt de vista dels coneixements que adquireixes (és conegut com m’agrada fer aquests contactes), però amb un certa por al cos pel que representa el previsible canvi total d’ambient que ens trobarem.

És la primera vegada que vaig tant lluny i a països tant diferents. Les recomanacions són que anem en compte amb el menjar. Anem previnguts i preparats. Espero que tornem sans i estalvis. Tindré força material per explicar.

Madrid, 25 de gener.

3 comentaris:

Esteve ha dit...

Bon viatge

Jordi Pedret ha dit...

Espero que a la tornada ens facis un informe detallat dels restaurants visitats i les menges consumides.

Bon viatge!

Jordi Pedret

Manuel Mas i Estela ha dit...

Gracies, Esteve.
Jordi, lamento dir-te que el menjar oriental no es el meu fort i passare uns dies a dieta, cuidant-me molt. Cal cuidar la panxa!