23 d’abril, 2007

Diada de Sant Jordi.

Abans de anar cap a l’aeroport compleixo amb el ritual obligat de comprar les roses de la Diada. A Madrid també es celebra el dia del Llibre però no va acompanyat de la festa cívica que hi ha a Catalunya, ni de les roses al carrer. Tenen una iniciativa interessant, “La noche de los libros”, en que entre altres coses hi ha llibreries que estan obertes aquest dia fins a mitjanit.




(Forges a El País d'avui)

Blanquerna organitza varies activitats, jazz, lectura de contes, … M’he passejat un moment per la llibreria i he comprat el darrer llibre de la mataronina Care SantosLa muerte de Venus”, finalista del Premio Primavera de Novela 2007. Molt bé, Care, vaig veure que omplies tot un aparador de la reconeguda “Casa del Libro” a la Gran Via madrilenya!

Altres llibres d’aquest dia: He aprofitat per fer-me amb la nova edició de “Cien años de Soledad” de Gabriel García Márquez que ha editat Alfaguara per compte de les Academies de la Llengua espanyola en homenatge al 40 anys de l’obra i als 80 del seu autor, en una acurada edició i per menys de 10 euros!. El meu vell exemplar de la Editorial Suramericana vés a saber qui el té. Potser la meva jove que és entusiasta lectora M'en vaig fer un tip de vendre’n, per aquesta data ja fa molts anys, en un dels antecedents de l’actual Robafaves, el mític Cap Gros de les galeries de La Riera. L’altre llibre que he comprat es “El economista camuflado” de Tim Harford, Ed Temas de Hoy, M-2007. La profesió tira, i aquests americans darrerament treuen coses interessants.

Madrid, 23 d’abril. Sant Jordi.

2 comentaris:

Care ha dit...

Gràcies, Manel! Precisament, volia demanar-te una adreça per enviar-te'l, te m'has adelantat! T'agradarà, n'estic segura, i hi reconeixeràs persones i escenaris estimats. Un petó ben gran i feliç lectura!

Unknown ha dit...

Ostres Paio!! ja te m'has tornat a adelantar amb el llibre d'Economia que em volia comprar! Al Robafaves i a Can Marques està esgotat! I diu l'Eu que ella va primera desprès de tu... la pollos i jo també el volem llegir.