17 d’abril, 2007

El relleu.

Aquesta tarda es fa l’acte de presentació oficial de la candidatura socialista a Mataró i de les de la resta de El Maresme per les properes eleccions municipal en un acte amb presència del Primer secretari del PSC i President de la Generalitat, José Montilla.


No podré ser-hi ja que estic a Madrid ja que hi ha sessió del Congrés. No es pot repicar i anar a la processó. Vaig gravar la setmana passada una intertervenció per poder donar el suport als companys, especialment a en Joan Antoni Baron, des de la distància. No sé pas que traurà el realitzador de tot el que vaig dir assegut en un banc del Parc Central. En tot cas transcric a continuació el text que em vaig preparar per l’ocasió.

He d’agrair a tot aquells ciutadans i ciutadanes que espontàniament se’m han dirigir, quan ja no era Alcalde, per reconèixer la tasca que hem fet els socialistes a Mataró.

Aquest fet em dóna autoritat moral per tornar a demanar a la ciutadania la confiança en el projecte socialista que ja fa un temps encapçala Joan Antoni Barón.

El meu somni de fer de Mataró una única ciutat ell, en Joan Antoni, el tradueix en que vol que tot Mataró sigui Mataró. És la continuïtat del projecte socialista per la igualtat i la solidaritat.

El programa que vàrem presentar l’any 2003 s’ha acomplert i ara en Joan Antoni i el seu nou equip es disposen a portar-lo més enllà. Os torno a demanar que ens feu confiança per afrontar els nous temps, els nous reptes, amb les noves respostes que porta la nova gent que manté els vells principis socialistes.

Endavant Joan Antoni, endavant companys i companyes. Tornarem a guanyar. Com sempre!!

Madrid, 17 ‘abril.