24 d’octubre, 2006

A la meitat de la campanya.

Repeteixo cartell amb la Carme Bastida. A Premià de Dalt, presentats per en Jaume Cases, el nostre futur cap de llista a les municipals.

En el meu breu parlament poso en qüestió l’eslògan de CiU: Estimar Catalunya. Bon Govern.

Quan parlen de Catalunya, de què parlen? Nosaltres volem parlar dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya, de l’atenció al nostres grans, de la vida i treball de nosaltres, del futur dels nostres fills i nets. Estimaven Catalunya quan pactaven que no hi hauria nou Estatut per mantenir-se al poder l’any 1999? Estimaven Catalunya a Doñada? De quina Catalunya parlen?

I, de què bon govern? Del dèficit que el Conseller Castells ha arreglat i endreçat? De la Llei de barris que no van voler? De la manca de planificació escolar que estem patint?

Nosaltres si que podem parlar d’estimar Catalunya i de bon Govern. Podem anar amb la cara ben alta i orgullosos de la gestió del Govern dels darrers tres anys, emmascarada per qüestions que el temps dirà que són foteses. Hem deixar molts pèls a la gatera amb el nou Estatut, però aquí està. Això és estimar la gent del país!

Mataró, 24 d’0ctubre.