22 de setembre, 2007

On the road.

Novament de gira. Vam decidir amb el Primer secretari de la Federació del Maresme del PSC que convindria fer una roda per les Agrupacions socialistes, en les seves reunions internes, per fer una explicació de les polítiques portades a terme pel Govern de Rodríguez Zapatero. Es tracta de visitar-les totes abans de final d’any. Passades les festes nadalenques ja tocarà fer campanya.

L’eficient maquinaria de la Federació es posa en marxa i ahir ja vaig fer la primera a Tordera, i ja n’hi ha programades cinc més fins a meitat de octubre.

Aquesta mena de trobades com ja he explicat altres cops, donen la possibilitat, a més del seu objectiu, de veure els companys en la seva “salsa” i contrastar amb ells la visió que en tenen de la “jugada”. Alhora, un petit passeig previ per la localitat també ajuda per tenir una percepció de la realitat que cal tocar.

Els companys de l’Escola Xavier Soto continuen demanant-me la col·laboració en la formació municipal, ara que estem als inicis del mandat, pels nous regidor i regidores. El meu tema de sempre la hisenda municipal. Més carretera. Avui ha estat Vilafranca del Penedès. Abans de començar he pogut tenir un breu intercanvi d’impressions amb els amics Marcel Esteve, l’alcalde, i amb el Diputat autonòmic Roberto Labandera. Evidentment no me’n he anat de la localitat sense passar per una bodega per emportar-me algunes ampolles de vi del Penedès. (Ahir varem aprofitat a Tordera per proveir d’embotits per la setmana). Dissabte que ve toca Tarragona.

Mataró, 22 de setembre.

1 comentari:

Jordi Valls ha dit...

Hola Manel, veig que estas en plena forma i disfrutant de l'activitat. Felicitats, espero que ens poguem veure aviat i peta la xerrada