01 d’agost, 2007

Ara, si que si. ...espero.


Ahir a Madrid, al cridar el servei de taxi, l’operadora em va advertir que se’m havia acabat el saldo disponible. Renoi aquest mes, per no ser període hàbil de sessions! Aquest juliol he estat més a Madrid que un mes normal. Encara no m’havia passat mai això del taxi, fins ara sempre n’havia tingut prou amb l’assignació que ens donen.

És clar. Primer, debat del estat de la Nació fora de temps; després la Diputació permanent, Ple i Comissions extraordinàries. Vaja, ha estat un no parar penjat del Pont Aeri.

Les temperatures a la capital aquest darrers dies eren sufocants pels que estem acostumats a les marinades mediterrànies. Aquí fa més xafogor, però sempre, arran de costa, corre una mica d’airet.

Espero que no surtin més “noticies” que provoquin al PP a demanar més sessions de la Diputació Permanent. Avui hi hem anat per parlar del “espia”. Si, perque ara ja tenim espies que es venen al “enemic”. Què els deu haver venut? En el debat, el company Jesús Cuadrado ha fet servir un qualificatiu que sols podia utilitzar un ”castellano viejo” com ell: “¡Felón!”, ha dit referint-se al personatge. És un adjectiu que no sentia des dels temps del Capitán Trueno!

Mataró, 31 de juliol.