21 de juny, 2007

Nova responsabilitat.

El company Pedro Saura deixa l’escó al Congrés per ocupar-ne un de nou a l’ Assemblea de la Comunitat de Murcia, amb seu a Cartagena. Va anar de cap de llista dels socialistes a les recents eleccions regionals a la seva Comunitat en la que és el Secretari General del PSOE.

Deixa vacant el càrrec de portaveu del GPS en la Comissió de Pressupostos, i la direcció del Grup proposa que jo sigui qui el substitueix. Accepto il·lusionat la nova responsabilitat ja que és un tema molt bonic i m’agrada, malgrat que no amago un cert neguit per la importància de la responsabilitat que se’m ve al damunt.

Queda sols un debat de Pressupostos en aquesta legislatura, el del 2008, que es farà a la tardor si no hi ha esdeveniments que ho impedeixen, notablement el possible suport que tingui el Govern per tirar-los endavant. Serà la meva prova de foc. Mentre tant, amb la mentalització corresponent, tinc tot l’estiu (que per cert, comença avui) per endavant per preparar-me. Sort que tinc a la Direcció del Grup qui em pot ajudar, dirigir i guardar-me les espatlles. Penso en la companya Tere Cunillera, i molt especialment amb els coneixements i la veterania d’en Paco Fernández Marugán. Espero sortir-me’n.

Per acomiadar-me de l’antiga responsabilitat de portaveu de Comerç i Turisme, ahir a la sessió de control al Govern, vaig fer una pregunta en el Ple al Ministre d’indústria, Turisme i Comerç, Joan Clos, pels programes que porta a terme l’ICEX, ara que es compleixen 25 anys de la seva creació.

D’ara fins a l final de la legislatura serà la companya Ana Mª Fuentes, que ha estat portaveu adjunta i s’ha ocupat preferentment de temes de Turisme, qui assumirà el càrrec de portaveu que fins ara he exercit.

Madrid, 21 de juny

Per cert, la nova pàgina web del Congrés dels Diputats a millorat molt.

2 comentaris:

Ramon Bassas ha dit...

Felicitats!

Pedro ha dit...

És cert que la senyora Cunillera va fer fora un alcalde de Lleida d'una sala del congrés perquè li demanava suport per crear més jutjats i buidar els que estan col.lapsats?