23 de novembre, 2007

Utilitats del blog.

L’entrada anterior era nua. Una simple transcripció d’un acord parlamentari sense explicacions, acotacions ni comentaris

Per explicar el debat que va tenir lloc ahir a la Comissió de Foment i Habitatge entorn a una PNL d’ERC sobre la N-II al seu pas pel Maresme necessitava que a la xarxa ja hi hagués penjada la resolució final a que vam aprovar per unanimitat i així poder fer l’enllaç per hipervincle. Com que l'esmentada resolució encara tardarà dies en estar a la web del Congrés vaig optar pel mètode ràpid de penjar-la en el meu propi blog i a partir d’ell possibilitar l’enllaç.

A l’entrada següent penjaré tota l’explicació del debat (i en una altra entrada l’argumentari que vaig fer servir) amb els enllaços que permetin conèixer-ho completament.

Per alguns, fer política és enviar una nota de premsa, o fer unes declaracions, amb el seu punt de vista en el convenciment que els mitjans ho publicaran sense esbrinar res més tot citant-ne la font. Crec que l’explicació que hi haurà a l’article és més pedagògica, encara que no sé si més política (tal com la política s’entén avui i aquí).

Madrid, 22 de novembre.

1 comentari:

joan maria ha dit...

No estic d'acord en privatitzar la CCRTVC però comparteixo l'opinió de que TV3 sols contempla la Catalunya nacionalista o, encara pitjor, la independentista.
Quina reacció hauria tingut TV3 si algú en una televisió no catalana hagués dit el que Rubianes va dir a TV3 però referint-se a Catalunya?
És adequat que, amb la seva insistència, es converteixi en l'eïna més eficaç de convocatòria de la manifestació pel "dret a decidir"?.
Té sentit que es doni la mateixa importància al temps que farà a Madrid que a Praga? Té sentit que el mapa del temps dels "Països Catalans"?
I així podria seguir amb més exemples.
No manipular la televisió pública des del govern ha de conduir a una televisió plural i no aprofitar-ho per fer propaganda de les idees d'una part dels catalans.