28 de juliol, 2005

Les Santes

Navegant per les web's i els blog's mataronins aquests dies m'han vingut ganes de dir la meva sobre Les Santes. Després de dormir-hi, i d'anar en bicicleta aquest matí (40 km), he pensat que millor era deixar-ho, ja que les diria massa grosses. Tinc molta història sobre aquest tema, 25 anys!!, i desbarraria. Tot és massa tendra. Quant sigui vell n'escriuré un llibre. Ara cal anar a veure els focs. Visca les Santes!, que Glòria és molt de missa, i resulta que Juliana i Semproniana no estan reconegudes per l'Esglèsia...!

3 comentaris:

joansalicru ha dit...

Manel,
ens has deixat -almenys a mi- amb el carmel a la boca de com podrien haver sigut Les Santes si haguessis aplicat això que insinues! Ha sigut un coitus interruptus! Quan ho revelaràs?
joan

Saül Gordillo ha dit...

Manel,

Això és fer trampa. La gràcia del bloc és dir-les pel broc gros. Però si prefereixes guardar silenci, tu sabràs... Potser és massa fort el que escriuries. En tot cas, deu ser més fàcil dir-ho ara, des d'una certa distància (Santes al pont aeri) i tenint en compte que no hi has d'anar com a alcalde a per tot.
En canvi, el teu substitut a l'alcaldia es declara "santero de pro", diu "Glòria a les Santes" encara que sigui una expressió molt de missa i no se'n perd ni una. Són estils...

Salut,

Saül Gordillo

manuel mas ha dit...

Benvolguts amics:
"Pues va a ser que no"