29 d’octubre, 2007

A can Ribosa.

A l’era de Can Ribosa, al peu del Montnegre, al terme municipal de Sant Iscle de Vallalta, s’hi apleguen el passat dissabte per la tarda una trentena de militants/es del PSC dels dos Arenys (de Mar i de Munt) i de la Vallalta (de Sant Iscle) i alguna altre de la resta de la comarca del Maresme, en una trobada de reflexió i debat sobre els “principis”, els nostres “principis”.

Mentre hi tocava el sol s’hi estava molt confortable. Quan el sol s’amaga darrera el turó veí es posa de manifest que d’aquí pocs dies Tots Sants (capes i mocadors grans), i al poc tots cap a dins la casa habilitada com a hostatge rural.

Interessant que hi hagi gent militant que vulgui dedicar una tarda de dissabte a aquestes coses. N’hi hauria d’haver-n’hi més de trobades i de participants. No tot ha de ser consignes i titulars als mitjans, sinó reflexió i debat des dels graons territorials més baixos i anar pujant cap amunt.

Tant a la Consol Prados, com a mi que érem els “guest stars” (?) ens han escoltat amb atenció. He centrat la meva intervenció en set paraules clau (com en la Setmana Santa d’abans): Igualtat, consciència, compassió, egoisme, diversitat, coneixement, i tàctica. El debat molt viu i ric. El tema “identitat” l’ha marcat molt, lògic en el nostre partit a la que ens allunyem de la metròpolis cap al nord. Quant podrem desempallegar-nos d’aquest llast?

Madrid, 29 d’octubre.