31 d’octubre, 2007

Dia de noticies i esdeveniments.

Econòmiques. Avenços d’indicadors: Salt de la inflació (augment), sembla que pel petroli i els aliments. S’esperava que pugés, però no tant. Baixada (lleugera) del euribor, l’escalada s’atura. Baixa el creixement en el tercer trimestre. Es confirma l’aterratge suau.

Judicials. Es dóna a conèixer la sentència del judici del 11-M. La primera lectura (a través de la premsa) confirma el que ja semblava evident, i desmunta la famosa teoria de la “conspiració”. Un element més, potser cabdal, de clarificació de les posicions intoxicadores que hem hagut de suportar.

Polítiques. Aprovació al Congrés de la Llei dita de “la memòria històrica”. Quina barra la d’en Zaplana! Aplaudeixo a en Duran quan recorda l’Andreu Nin. Els d’ERC “inasequibles al desaliento”. En Joan (Herrera), que difícil és tenir la veritat i que els ciutadans no t’ho reconeixen amb el seu vot. Molt bé el discurs del nostre José Andrés Torres Mora. A la tarda compareixença de Rodríguez Zapatero al Ple del Congrés donant la cara per l’actuació del Govern en el tema de l’arribada del AVE a Barcelona. Molt puntillós en les respostes, no deixant-ne passar ni una als crítics amb el Govern. Molt bé la Cuni!.

Castanyada i pont. Amb el temps just, bo i el cansament, per arribar a mitja nit a casa de la filla per celebrar la castanyada en família i menjar uns panellets. Demà els colors de la tardor, enguany per terres franceses. Agafar forces per darrer esprint de l’any i de la legislatura.

Madrid, 31 d’octubre.

1 comentari:

Pedro ha dit...

M'agradaria que justifiquessis el "molt bé la Cuni". Més que res perquè jo trobo injustificable el que va dir...