08 de març, 2008

Relat de campanya-57. Agraïments.

Recordeu els recitals de música? Abans d’anar acabant el cantant, o el que té el micro en nom del conjunt, enumera i presenta els músics que l’han acompanyat i amb ell han construït el recital.

Vull fer-ho ara jo també:

La majoria dels articles que he fet em aquests quatre anys han vist la llum en el Capgros.com. Fa uns dies vaig enviat una carta d’agraïment al seu editor-director, en Mateu Ros i Monrós:

“Vull agrair-te la amabilitat de la acollida que m’ha donat la publicació que edites, ja que m’ha permès mantenir el contacte amb els meus conciutadans i conciutadanes. Els 77 articles que he aconseguit publicar en aquets anys ho han estat gràcies a la teva benevolència. Et reitero el meu agraïment més sincer que prego facis extensiu a la direcció i al cós de redacció de la publicació.”

Els amics i companys que m’han proporcionat materials diversos i m’han fet suggeriments, en Josep, i als companys “bloggaires”, començant pel que m’hi va ficar, en Ramon. A tota la blogesfera socialista i la red de blogs socialistas, i segur que quedo malament amb molta gent. Sempre n’he tret profit d’alguna cosa que han fet ells. Ah! I d’en Raimon, des de Brussel·les. Llegiu, sinó.

En Quico Melero mereix una menció en el tema de fotografia. A més de proporcionar-me’n, m’ha ajudat a millorar algunes de les pròpies.

Ja vaig explicar que en Xavier em va fer arribar “Una poesía visual” de Rarindra Prakarsa que n’he tret molt rendiment. De Wikipedia trec molta informació, encara que cal anar en compte en no enganxar-te els dits.

No sé com vaig arribar a la pàgina de funpic.hu on hi ha material gràfic molt divers i divertit amb el vaig construint un arxiu del que vaig treien el que considero adient.

D’aquí vaig descobrir la pàgina de la Modernbook Gallery, de Palo Alto (California):

"Founded in 1999 by Mark Pinsukanjana and Bryan Yedinak, Modernbook Gallery specializes in modern and contemporary photographic art. In 2005, a publishing company was formed, MB Editions, publishing works by Fan Ho, Brigitte Carnochan, Maggie Taylor & Lola Haskins among others. The gallery also represents a select group of contemporary and emerging artists."

Entre d’altres he agafat imatges de Maggie Taylor i de Christina Florkoswski, però aquesta pàgina dóna per a molt amb que hi ha del seus artistes.


Dels diaris sóc addicte a El Pais (vaja és el meu particular Pravda!), encara que també trec coses de l’edició digital de El Periódico, especialment de la seva fotogaleria. Ho explico: quant puc llegir el diari sencer amb tranquil·litat em porta molt temps i no en disposo d’il·limitat per entretenir-me amb més premsa, pel que he optat pel que m’agrada més. Ja sé que cal sempre llegir entre línies i segurament et queda una visió amb enfocament més reduït, però el dia sols té 24 hores.


El cercle familiar més proper em proporciona molt material. No sé d’on el treuen, bé són joves i “naveguen” per d’altres territoris i tenen altres coneixences que els hi proporcionen també materials a ells. Tinc una arxiu, que vaig titular “Acudits”, amb el que m’envien en Josep, l’Eulàlia, i en Gerardo que ja té un volum considerable. Sort, fills, del disc extern que em van portar els Reis d’enguany. També he recorregut a ells per que m’ajudessin en alguns aspectes tècnics d’aquesta eina en que estic plasmant el que em bull pel cap.


La M. Antònia ja fa molts anys que m’aguanta. Au, va! Que ja fa estona que el sopar és a taula. Estàs obsessionat en el blog i abstret de tot! Intenta fer-me censura, es posa seriosa quan no li faig cas, i moltes vegades els seus consells em són de molta utilitat i em porten a repensar, o anar més segur, en el que faig.

Va per tu, mestressa!

Quasi bé sempre la música m’acompanya. De tota. Ara està sonant “The very Best of The Blues Brothers”.


Els meus agraïments a tothom. Demà la vida continua.


Mataró, 8 de març.

1 comentari:

En el nombre del... ha dit...

Oh! Gloria inmarcesible Oh! jubilo inmortal, en surcos de dolores, el bien germina ya.

Letra: Rafael Nuñez
Musica: Orestes Sindici

Gran Senescal,graciès a tu per incuir-me en els agraïments.