31 de desembre, 2006

Resum personal de l'any.


Sols resseguint les nombroses entrades d’enguany en aquest blog (més de 320), i les del blog en castellà que he reduït a les traduccions dels articles que em publiquen, més les fotos que he penjat al flickr (93) on es veu allà on vaig i amb qui, un es pot fer una idea de l’activitat i les preocupacions d’ordre personal i polític que he tingut en aquest any que ara s’acaba.

La feina a Madrid centrada en els meus temes econòmics, el recolzament aquí a la comarca als companys de la primera línia, els viatges per motius professionals i els d’esbarjo (Déu ni do els que he fet), les col·laboracions periodístiques a variats mitjans, la reflexió persistent sobre alguns temes: l’economia, la immigració, l’energia, l’educació, els canvis al món,...

No crec pas que variï gaire l’any que ve. Suposo que superats els ensurts de la política més propera, la catalana, i confiant en el bon fer del President Montilla podrem estar per altres problemes malgrat les descoratjadores noticies de darrera hora. Ens espera, com sempre, feina. No penséssiu pas que ja s’ha acabat.



Ànims, doncs, des de la blogosfera! Obrim un nou calendari.



Mataró, 31 de desembre.