23 d’octubre, 2006

En campanya.

L’engreixada maquinaria electoral de la Federació socialista del Maresme m’ha col·locat actes quasi bé cada dia a diferents pobles de la Comarca. Vaig començar engegant la campanya a Pineda, i després sopant a Mataró. Acte a l’Agrupació de Premià de Mar, on després, el dijous vaig tornar-hi a fer un tomb pel mercat. Entremig vaig a Madrid a votar els Pressupostos Generals del Estat i torno de seguida perquè en Montilla ve a Mataró.
(foto El Tot Mataró)
Actes en locals públics a Vilassar de Dalt, Alella, presència a Vilassar de Mar, al acte de les JSC al barri de Cerdanyola i aquesta setmana algun que altre debat a les ràdios locals (Malgrat de Mar, Mataró), i més actes en els que hauré de parlar i d’altres que acompanyaré a les candidates del Maresme, Consol Prados i Carme Bastida, i també a en Santi Fontbona. El repartiment amb els companys i companyes fa que cobrim tots el pobles de la comarca.

Aquesta activitat permet acostar-te a la població. Ja sé que ve molt poca gents als actes públics, però hi ha presència i contacte. Veus les poblacions en la seva vida quotidiana, veus als teus companys, els dónes els teus arguments, comentes la jugada.

L’esquema que faig servir és un conjunt de punts que donen arguments per reforçar la demanada de vot pels socialistes i per en Montilla: L’acció de Govern feta en sols tres anys, l’empenta pel nou Estatut, l’hora dels ciutadans, la personalitat del candidat,... Tot això contraposat amb les accions dels adversaris quant tenien ells la responsabilitat, i les actituds actuals per pretendre tornar-hi. No va gens malament, i dins d’una campanya que es fa, en general, a través dels grans mitjans, et sents útil. Hi ha molta vida més enllà de la tele.

Mataró, 23 d’octubre.