14 de setembre, 2005

Todo es según el color del cristal con que se mira

Martínez Pujalte, portaveu del PP en temes econòmics, llença a la Comissió d’Indústria la primera càrrega – en seu parlamentària – contra l’OPA de Gas Natural. A la tarda hi tornarà en el Ple en la sessió de control al Govern en el torn de preguntes, fent tàndem amb l’inefable Zaplana.

Quina barra !! El que arriba a dir !! La Caixa utilitzada pel tripartit per dominar Espanya. Ja, ja,…Quin deliri. Què poc coneixen el país; o, quines ganes de confondre el personal; o, quina necessitat d’amagar la seva actuació quan manaven ells; o, quina ràbia de que se’ls desmunti el “tinglado”.

Si l’antic President de REPSOL (el Cortina, de qui era amic?) hagués dominat Gas Natural (que en un suposar tingués com a accionista visible principal Caja Madrid) i es llancés a construir un grup energètic a nivell internacional, tot serien lloances a la seva valentia empresarial i a la seva visió estratègica.

Però, què s’han pensat aquests catalans? Des de Barcelona (i les Torres Negres) es pretén créixer i ser forts i potents al marge del “poder”, “d’ells”! A on anirem a parar! Amb aquest ZP això ja no és el que era (o, el que es volia que fos) !

Les espases estan alçades i el combat es preveu llarg i dur.

Madrid, 14 de setembre

1 comentari:

Pedro ha dit...

Vol dir que la opa beneficia els consumidors?