12 de setembre, 2005

Canvi de ritme


Si feia bicicleta, no podia “trastejar” (en les cases sempre hi ha feines a fer). Si “trastejava”, no tenia temps per estar a Internet (i els neòfits som lents i necessitem hores). Si estava a Internet, no llegia (a vegades ni el diari, com ahir). Si llegia, no estava per la família i els amics (quines sobretaules a la fresca!). Si estava amb la família i els amics, no anava al cine (Bé, el cert és que fa anys que no hi vaig). Si viatjaba, no feia altra cosa...Malgrat tot, Déu ni do les coses que he fet aquest estiu, una mica força de totes elles, per bé que n’han quedat de pendents.

Demà comença el quart període de sessions de la vuitena legislatura al Congrés del Diputats. M’espera: l’evolució del sector exterior, els “xinos”, el preu de l’energia, l’OPA del tripartit (Fornesa, Brufau, Gabarró. Això és poder!), alguna cosa de les Hisendes Locals, el “status” dels electes, el debat dels Pressupostos pel 2006, les reformes dels Estatuts, reprendre el contacte amb els meus lectors del CapGros,... D’entrada ja tinc una pregunta dimecres al Ple pel Ministre Montilla, i una colla de visites programades a Ministeris acompanyant càrrecs locals, i he d’alimentar el blog. Uff!! Veuré que podré fer, ja que no puc pas deixar la bicicleta, trastejar, Internet, llegir, estar amb la familía i els amics...Compte, Manel!: “Quien mucho abarca poco aprieta”.
Madrid, 12 de setembre.

1 comentari:

Manuel Mas i Estela ha dit...

Benvolgut Pep Canals:
D’entrada, gràcies pels comentaris i la participació. Si, es tracta d’això. De trencar la imatge que els polítics som gent “diferent”. Es tracta de comunicar-se. Es tracta de polemitzar dins d’un respecte democràtic.

Benvolgut Saül:
Però també m'agrada dormir!!