20 de setembre, 2011

Dia pel comiat. Melangia.



Tinc, avui, l’oportunitat de poder acomiadar-me formalment al Congrés. De primer a la reunió del Grup Parlamentari Socialista. Donat que he de presentar un tema que porto com a representant del grup a la sessió de la tarda (una Proposició de Llei que presenten el grups de ERC-IU-ICV i Mixt sobre augmentar la fiscalitat) aprofito -després d’explicar suscintament quina posició tindrem i com la manifestarem- per dir unes breus paraules de comiat al companys/es. Més o menys els he dit el següent:

“Permíteme, Portavoz, despedirme del grupo ya que el jueves me voy para mi casa. Fue un placer conoceros y estar con todos vosotros. Ha sido un placer trabajar con vosotros. Gracias por lo que me habéis dado. Gracias por lo que me habéis permito colaborar en el trabajo parlamentario y en el proyecto. Como dijo el poeta: En la vida todo es ir a lo que el tiempo deshace.”

Desprès tindré l’oportunitat de fer-ho a la darrera Comissió Mixta per les relacions amb el Tribunal de Comptes i a la tarda al Ple del Congrés.

Madrid, 20 de setembre.