11 de novembre, 2006

Canvis al GdPSC.


En un senzill acte amb els Diputats/es i Senadors/es dels Socialistes de Catalunya a la seu del Carrer Nicaragua, en José Montilla ens va comunicar que havia presentat la renúncia a la seva acta de Diputat al Congrés, per raons òbvies, i que per tant calia procedir al seu relleu a la Presidència del Grup. Va proposar, i tothom va assentir, que fos la companya Carme Chacón qui el substituís.

La Carme té prou experiència parlamentària i rellevància com a Vice-presidenta 1era. del Congrés per fer-ho bé i encapçalar-nos degudament.

Ambdós, tan en la renúncia de l’un com en l’acceptació del altre, van fer un breu repàs de la feina feta fins ara en aquesta legislatura a Madrid i el que ens queda per fer que és prou important i interessant, alhora que ens van agrair el nostre treball quotidià. Van fer especial incidència en el fet de cercar, tant abans com també d’ara en endavant, el màxim consens possible amb d’altres forces parlamentaries per aconseguir treure els projectes legislatius.

Les fotos són de la campanya de les eleccions del 2004. Amb en Montilla al acte de Mataró, al Monumental, i amb la Carme al Mercat de Tordera.

Mataró, 11 de novembre