12 de gener, 2008

Solbes.

(foto Santi Burgos a El País)
El vaig aconseguir quan entrava al Palau del Congrés sols acompanyat pel seu fidel cap de gabinet Luis Díaz (vell conegut dels temps de la Llei d’Hisendes Locals) a la darrera compareixença de la legislatura.

Després de la ritual salutació post festes vaig començar a parlar-li de la necessària objectivació del debat econòmic en els moments actuals per sobre de les percepcions interessades. Sobre el tema de les hipoteques: quantes famílies estan en aquesta situació, amb quins imports, quants a tipus variable, quina és la quota mitja, quin és el percentatge de la seva despesa,...(parlàvem en català). Ell em va respondre que acabava de sortir un informe del BBVA que ho explicava (després, en la compareixença, va utilitzar-lo). Va ser llavors quan els fotògrafs apostats a l’entrada de la primera ampliació ens van agafar, millor dit, el van agafar a ell i jo era al seu costat.

Sánchez, escolta! Deixa de fer demagògia, que també ets del ofici, i menys teatre que no és creïble en vosaltres la defensa “dels que no arriben a final de mes”.

Mataró, 12 de gener.

1 comentari:

Pedro ha dit...

I de les balances fiscals s'en sap alguna cosa?