10 de novembre, 2008

El sopar dels bolets '08.

Una altra vegada l’anual sopar dels bolets. Ja són quinze els anys que ens hem aplegat en aquestes dates de la tardor al voltant de la taula per assaborir els plats diversos que es poden fer amb aquest senzill i variat producte com a ingredient.

Enguany els cuiners i cuineres s’hi han esmerçat. El resultat, degudament ordenat, va ser el següent:

1. Amanida de bolets i calamarsets.
2. Tartaletes de miscel·lània de bolets.
3. Mousse de bolets amb botifarra negre.
4. Quiche de rovellons.
5. Canalons de bolets i peus de porc.
6. Múrgules violades amb gambes.
7. Mongetes seques amb gambes i bolets.
8. Cassola de cargols i bolets.

Un plat de tastet de cada proposta, encara que vaig repetir d’alguna d’elles que estaven delicioses. Com a postres, com sempre, un pastís de l’obrador de “El Pilar” expressament fet per l’ocasió. El pastisser s’hi va tornar a lluir.



Mataró, 10 de novembre.