20 d’agost, 2008

Preparats? Llestos? Ja!


Estem frisosos a la línia de sortida per començar “el” viatge. L’hem preparat a consciència. Entre tots ja portem llegides sis guies diferents, amén de més d’un llibre d’imatges visuals o literàries.

Després d’un primer sopar on varem establir els objectius i un esquema inicial, ahir l’Eulàlia i en Gerardo ens varem portar un programa detallat de tot el que volem veure i com fer-ho. Som conscients que ens quedaran moltes coses penjades, impossible abastar tot una ciutat i els seus detalls en una sola visita. Si aquesta és d’unes mides molt grans, menys encara. Sempre hi haurà, potser, noves oportunitats per tornar-hi. L’agenda té alguns buits per omplir-los sobre la marxa, especialment al final de les jornades pensant en els variats espectacles que podem trobar. I segur que sobre el terreny descobrirem incentius per tafanejar indrets que ara no hem pensat.

La “family” està il·lusionada.

(imatges del llibre “Nueva York, cuaderno de viaje”. Jerome Charyn / Fabrice Moireau. Ed. Anaya. M-2008. 10a.ed.)

Mataró, 20 d'agost.

P.S.: Avui fa un dia grisot, però no crec pas que plogui. He aprofitat per fer la darrera pedalada de la temporada fins a Canyamars. Al revés dels esportistes que quan fan vacances reposen, jo m’he atipat de fer quilòmetres (al meu nivell, és clar) des de les Jornades ciclistes de finals de juny. Més de 1400, a un promig de 45 per cada dia que he sortit. Aquí no compto els que he fet tot acompanyat, com a “chevalier servant”, la M. Antònia per tot el llarg del Front de Mar de Mataró a ritme de passeig.

A la tornada ja hauré d’incorporar-me a la feina i llavors sols podré fer aquesta activitat esporàdicament els caps de setmana. Però, bé que m’ha anat per la salut aquest exercici estiuenc.