20 de juliol, 2005

La intenció

Des de fa un any, amb una regularitat quinzenal, he fet uns petits i senzills articles pel diari digital Cap-gros de Mataró. En ells intentava plasmar, sense gaires pretensions, algunes de les meves impressions de la nova feina de Diputat a Corts a Madrid. El darrer, que sortirà a finals de juliol, i que ja l’he lliurat, representa un punt i a part aprofitant la parada estiuenca.

Però em venen nous temes al cap, veig i sento coses que em criden l’atenció i m’impulsen a comentar-les. El format del blog, que ara s’està estenent com a mitjà per donar a conèixer en cercles personals reduïts, o no, impressions, expressions, exposicions, pensaments, etc, crec que és bo per deixar constància de tot això, alhora que també és bo per obligar-te a fer-ho sistemàticament i amb una certa regularitat. Provaré dons, de obrir un blog personal, i més enllà del que pot representar per a mi, veuré també si hi ha algú a qui poden interessar aquestes curtes notes.

Suposo que hauria de mirar el que han fet alguns coneguts meus que fa temps que editen el seu particular blog. Però, en el fons, tot això és molt personal i, a més, crec que pot anar evolucionant segons com et va sortint, quin interès hi tens, o quina expectativa crees. El millor es “hacer camino al andar”. Som-hi, dons.

Madrid, 19 de juliol del 2005.

5 comentaris:

Ramon Bassas ha dit...

Benvingut i ànims!!
Ara, a més de ser a Mataró i a Madrid, residiràs també al ciberespai.
Molts èxits!!
Ramon Bassas.

Joan Salicru ha dit...

Hola Manuel,
estic molt content que t'incorporis al món blogger mataroní -q ja saps que celebra trobades semestrals i tot-.
Et llegirem amb atenció! No defalleixis que la temptació és gran però val molt la pena!
joan salicrú

Miguel ha dit...

Benvingut al món blogger! Això que un ex-alcalde també s'animi a entrar en aquesta història potser ajudarà a que no ens vegin com uns marginals... Salut!

Judith Vives ha dit...

Benvingut i ànims! Ens llegim, que es diu entre els blogaires...

Joan Safont ha dit...

Manel, benvingut al món del blog!
Anirem seguint amb interès les teves reflexions.
Sort!