22 de març, 2009

Com cabirols.

Xerrada a Argentona, a la Sala de Pedra, organitzada per l’Agrupació local del PSC per exposar la visió des de la meva especial posició al Congrés dels Diputats de la situació política i més concretament de la crisi econòmica.

Poca gent, una dotzena, tampoc calia esperar-ne gaire més. És curiós, en els mitjans de comunicació es qüestiona què fem els diputats, més enllà de la nostra feina legislativa a la Cambra, i també en ella pròpiament, i quan s’anuncia públicament una xerrada amb col·loqui per exposar i debatre amb els ciutadans/es cara a cara no aconseguim trobar resposta. Gràcies, Josep M. Cano pel ressò a Ràdio Argentona.

M’he “currat” la intervenció. He ampliat una mica el contingut i millorat força la presentació que vaig fer fa dues setmanes a Vilanova i la Geltrú. És una intervenció oberta, plena de manifestacions de desconeixements, d’incerteses i dubtes. Això obra força el debat, especialment amb assistents interessats com són la majoria en aquesta mena d’actes.

La darrera imatge del “power point” en el que recolzo la meva intervenció és expressiva de com veig el panorama. Com cabirols.



Mataró, 21 de març.