26 de febrer, 2008

Relat de campanya-44. Manipulació fins al final.

En Jaume, de Tordera, ens alerta de la convocatòria que hi ha en marxa dels col·lectius de caçadors per manifestar-se contra una pretesa i presumpta voluntat de la Ministra de Medi Ambient de limitar (fins i tot prohibir, diuen) determinats tipus de cacera, especialment d’aus migratòries. Ens explica en Jaume que les organitzacions de caçadors (federacions, societats,...) estan organitzant autocars per anar a Madrid a manifestar-se el diumenge que ve, el diumenge abans de les eleccions generals.

El tema ja era conegut. Ve arran de l’aprovació, a les acaballes de la legislatura que ara ha finit, de la Llei 42/2007 de 13 de desembre de “Patrimonio Natural y de la Biodiversidad”. Aquesta Llei, que és una transposició d’una Directiva comunitària europea, entre altres coses, limita l’ús de perdigons de plom en les zones humides per la repercussió en la contaminació que provoca, i per aquesta raó els contraris a la Llei parlen de la “Ley del Plomo”, malgrat que fa referència a molts altres aspectes, però que els permet aixecar un fantasmagòric castell de pretesa persecució de la cacera i els caçadors.



Darrere aquesta convocatòria, la mà dels de sempre, el PP. En tenim la certesa, ja ens ho van advertir en la tramitació de la Llei. Com en tants d’altres assumptes que s’han mogut en aquests quatre anys. La defensa de la família, el dret a la llibertat de l’educació, la lluita anti terrorista, el perill de trencament de l’Estat,... Ara s’hi afegeix la “defensa de la cacera i els caçadors”. Així que diumenge plegueu les escopetes, ciutadans que practiqueu aquest esport, i aneu a Madrid, contra Zapatero, que a més és del Barça!


Manipuladors!!




Mataró, 26 de febrer.