22 de febrer, 2008

Relat de campanya-40. Comença la campanya.

Bé, no sé què s’ha estat fent aquests darrers dies i setmanes fins avui. Però les disposicions legals estableixen quinze dies de campanya electoral abans de les eleccions i des d’ara ja podem demanar el vot obertament (Fins ara ho devíem fer d’amagat...)



Com sempre, sopar d’inici de campanya a Mataró. Senzill (pica-pica i pa amb tomàquet amb embotits, molt bons per cert), al Casal de l’Aliança donant moral a la “tropa” pels propers dies. Vaig adreçar-me als assistents a partir del darrer eslògan: “Si tu no hi vas, ells tornen”, però explicant el meu punt de vista que “ells” són el centralisme, el nacionalisme i la dreta. I que jo vull la dispersió del poder, la barreja social i el progrés.

Ara el contacte amb la ciutadania serà més directe. Aquests primers dies, a més dels mitjans de comunicació, toca anar a Vilassar de Mar, Palafolls, Llavaneres, Caldes d’Estrac, Sant Cebrià de Vallalta, i el diumenge, com sempre també el primer diumenge de campanya, acte central a Mataró per a tota la comarca, amb la Carme Chacón, repetint el cartell que ja es va donar a les municipals amb l’Alcalde Baron.




Som-hi, doncs!

Mataró, 22 de febrer.