16 de juny, 2006

Quinieles. Ara no toca.

Ja ho vaig dir fa dies: Ara no toca. Però, noi, ja em va dir un qualificat company que seria difícil aguantar la pressió que tindríem del mitjans de comunicació i de les altres forces polítiques sobre el tema del cap de llista socialista a les eleccions post Estatut.

I ja hem superat aquest estadi. No parlen sols del cap de llista, si no donant per fet que ja s’ha escollit i quin, ja parlen i fan quinieles del possible substitut del substitut.

No pot ser. Reitero el que ja vaig exposar. Assosseguem-nos. Ara toca, el diumenge, la veu dels ciutadans. Respectem-la, és l’essència de la democràcia. Desprès l’haurem d’analitzar, i d’aquest anàlisi els partits n’hauran de treure les pertinents conclusions. I a partit d’elles fer les propostes que creguin adients pel nou període que s’obrirà.

Ja hi arribarem a tot això. Ja veurem si hi ha substitucions, o no. I més tard, si ha d’haver substitucions de les substitucions. Ara no toca.

D’aquí poc dies començarà l’estiu, temps que convida al repòs. Fa calor i calen vacances. A la tardor, amb les piles carregades, ja hi tornarem.

Diumenge a votar. I a votar .


Mataró 16 de juny.

2 comentaris:

Pedro ha dit...

Pensava que en Culla m'havia convençut de votar sí, vostè i zp(dient que no serà raca) em convenç de votare no.

Manuel Mas i Estela ha dit...

Aquest argument ja l’he llegit a en Cardús. En el fons és no acceptar que un Estatut és una Llei espanyola (ho sento, però és així) i per tant és lògic que un President de Govern espanyol opini sobre la mateixa i a més, aquest es manifesta en positiu.
El tema és: L’actual diu que no serà raca, tens cap garantia d’algú que ho faci millor? En Bono?, en Rajoy?
L‘alternativa és clara: ara amb el Sí avancem . Amb el No anem enrera. Tu tries!